Počasí
Praha -2 °C Úterý, 19. března 2024, Svátek má Josef
Go to content
Naše Praha na Facebooku

ZŠ Školní

Radnice podporuje zadržování dešťových vod

Praha 4 se dlouhodobě snaží aktivně čelit následkům dlouhodobého sucha. Buduje například podzemní retenční nádrže, které ve srážkově příznivém období vodu zadrží a během sucha ji poskytnou na zalévání zeleně anebo prostřednictvím vsakovací galerie posílí zásoby podzemní vody. V rámci programu na podporu akumulace a využití srážkových vod nabídla pomoc při zadržováním dešťové vody obyvatelům městské části.

Radní Prahy 4 Filip Vácha: Lékařský dům jde do finiše

Od roku 2014 je zastupitelem Prahy 4 Filip Vácha (TOP 09) a od konce dubna 2019 se věnuje jako neuvolněný radní Prahy 4 oblasti investic. Tedy sféře, která je pro mnohé obyvatele nejvíce viditelná, protože obnáší nejen opravy, ale rovněž výstavbu nových projektů pod taktovkou městské části Praha 4.

Reklama

Načítaní obsahu...

Načítaní obsahu...

Jaké je mikroklima v okolí ZŠ Školní?

Žáci deváté třídy ZŠ Školní se účastní projektu Mikroklima okolí školy, který probíhá celkem ve 22 školách v 22 městských částech Prahy a je organizován společností 01/71 ZO ČSOP Koniklec, o. s. Průběh projektu lze sledovat na www.mestodokapsy.cz.

Česko bude jíst lokální suroviny a upozorní tak na hlad

Přes 200 organizací ze všech krajů České republiky - 172 základních, středních, odborných i vysokých škol, 26 restaurací a jídelen a 4 další instituce - se zapojilo do akce společnosti Člověk v tísni Naše posvícení. Ve středu 16. října budou zákazníkům, klientům a studentům podávat alespoň jedno jídlo z denního menu uvařené z lokálních surovin nebo promítat tematické dokumentární filmy.

Česko bude jíst lokální suroviny a upozorní tak na hlad

Přes 200 organizací ze všech krajů České republiky - 172 základních, středních, odborných i vysokých škol, 26 restaurací a jídelen a 4 další instituce - se zapojilo do akce společnosti Člověk v tísni Naše posvícení. Ve středu 16. října budou zákazníkům, klientům a studentům podávat alespoň jedno jídlo z denního menu uvařené z lokálních surovin nebo promítat tematické dokumentární filmy.